Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamás Péter lesznek a segítségedre!
Az elmúlt 5 évet folyamatos bbq versenyzéssel, valamint a nemzetközi trendek és fejlesztések elsajátításával töltöttük és komolyan gondoljuk, hogy az így szerzett tudást veletek is megosszuk.
Képzésünkön egy nap alatt készítünk el közösen egy komplett KCBS verseny produkciót mind a négy kategóriában ( csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy ) és ugyanezt otthoni környezetben. Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására, valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
A kurzuson a következő 8-10 bbq sütőt használjuk majd: kerámia kamado, szekrény smoker, keresztáramú fa és faszéntüzeléses smoker, drum smoker, pellet smoker. A képzésen felhasznált húsok pedig az Egyesült Államokból és Hollandiából érkeznek, ami egyedülálló lehetőség a résztvevők számára.
A szakmaiság természetesen nagyon fontos, de a fogások mellé szervírozzuk majd a szuper hangulatot is és törekedni fogunk arra, hogy ez a nap ne csak hasznos, hanem életre szóló élmény is legyen számodra!
Egésznapos BBQ kurzusaink időpontjaira a jegy.hu segítségével tudsz jegyet váltani.
A képzésre helyfoglalási lehetőség nincs, jelentkezésedet a jegy.hu-n történő kifizetéssel tudod megerősíteni. Befizetésed beérkezte után felvesszük veled a kapcsolatot.
FIGYELEM!
Kis létszámú, intenzív kurzusainkon képzési naponként csak 12 hely elérhető!
Részletekért keress minket elérhetőségeinken!
Suncity BBQ Szeged
info@suncitybbq.hu
+36 30 456 8501