HU EN

HOBBIBÓL PROFIZMUS.

LEGYÉL A BBQ MESTERE!

Mindig is érdekelt a bbq-zás világa?
Esetleg már tisztában vagy az alapokkal, de szeretnél fejlődni?

Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamás Péter lesznek a segítségedre!

Az elmúlt 5 évet folyamatos bbq versenyzéssel, valamint a nemzetközi trendek és fejlesztések elsajátításával töltöttük és komolyan gondoljuk, hogy az így szerzett tudást veletek is megosszuk.

Képzésünkön egy nap alatt készítünk el közösen egy komplett KCBS verseny produkciót mind a négy kategóriában ( csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy ) és ugyanezt otthoni környezetben. Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására, valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.

A kurzuson a következő 8-10 bbq sütőt használjuk majd: kerámia kamado, szekrény smoker, keresztáramú fa és faszéntüzeléses smoker, drum smoker, pellet smoker. A képzésen felhasznált húsok pedig az Egyesült Államokból és Hollandiából érkeznek, ami egyedülálló lehetőség a résztvevők számára.

A kurzus során az alábbi témakörökkel találkozol majd:
  • Bevezetés a BBQ világába
  • Előkészületek, ahol minden perc számít
  • Szmókerek, BBQ-záshoz használt eszközök
  • Hot&Fast vs. Low&Slow sütési technikák megismerése
  • Húsválasztás (KBSC, lakossági húsok egyaránt)
  • Trimmelés
  • Injektálás, fűszerezés
  • Tűz-managment
  • Csomagolás
  • Készültség ellenőrzése
  • Versenydobozok felépítése, tálalás
  • BBQ fogásaink elkészítése, kóstolása
  • Melegen tartás
  • Ajánlott köretek és felhasználási lehetőségeik
Ezekkel a húsokkal lesz dolgunk a képzés napján:
  • USA Swift premium sertésoldalas
  • Hollandiai Boston Butt
  • Holland vagy belga csirke felsőcomb
  • USA versenyszegy
Kereskedelmi forgalomban megtalálható húsok az otthoni sütéshez:
  • Magyar Black angus szegy
  • Borotai sertés lapocka és oldalas
  • Hazai beszerzésű egész csirke és comb
  • Bőrös császár

A szakmaiság természetesen nagyon fontos, de a fogások mellé szervírozzuk majd a szuper hangulatot is és törekedni fogunk arra, hogy ez a nap ne csak hasznos, hanem életre szóló élmény is legyen számodra!

Jelentkezés

Egésznapos BBQ kurzusaink időpontjaira a jegy.hu segítségével tudsz jegyet váltani.

A képzésre helyfoglalási lehetőség nincs, jelentkezésedet a jegy.hu-n történő kifizetéssel tudod megerősíteni. Befizetésed beérkezte után felvesszük veled a kapcsolatot.

FIGYELEM!

Kis létszámú, intenzív kurzusainkon képzési naponként csak 12 hely elérhető!

Tovább a jegy.hu - ra

Egyéni oktatás

“A BBQ házhoz megy”
magán kurzus, egyedülálló egyéni oktatás!

Részletekért keress minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Suncity BBQ Szeged

info@suncitybbq.hu

+36 30 456 8501

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO