
Ropogós bőr, brutál fűszerezés, és annyi íz, hogy egy falat után elnémulsz.
🎬 Amikor a pulyka találkozik a Kamadóval – abból csak legendás lakoma lehet!
🛒 Hozzávalók:
-
1 egész pulykamell
-
fűszerek
-
bbq szósz
Használt fűszerek:
👉🏻 SPG
👉🏻 Chicken Rub
👨🍳 Elkészítése:
-
A pulykamellet megtisztítjuk, a kiálló, lelógó részeket levágjuk.
-
Kicsit megtöröljük, mindkét oldalát befűszerezzük, két rétegben, egymás után.
-
Sütőbe tesszük, háztartási sütő esetében 130-140 fok, bbq sütő esetében, indirekt setup, 130 fok.
-
60-65 fok maghőnél kivesszük, és finoman megkenjük bbq szósszal. Ezután visszatesszük a sütőbe, és rápirítjuk a szószt.
-
12-20 perc pihentetést követően felszeleteljük, és tálaljuk.
📲 Kövess minket!
Ha tetszett a recept, iratkozz fel YouTube csatornánkra, és ne maradj le a jobbnál jobb tartalmakról!
Kövess minket a közösségi médiában is, hogy elsőként értesülj a legújabb receptekről, akciókról és BBQ tippekről!
👉🏻 https://www.facebook.com/suncitybbq
👉🏻 https://www.instagram.com/suncity_bbq
👉🏻 https://www.tiktok.com/@suncitybbq?lang=hu-HU