BBQ otthon is

BBQ otthon is

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

A szegedi Suncity BBQ csapata számára a 2020-as év is igen izgalmasnak ígérkezett, azonban az egész világon kialakult járványügyi helyzet jelenleg egyik BBQ fanatikusnak sem kedvez. Ugyanakkor ezt az időszakot a Suncity BBQ társaságaként a lehető leghasznosabban próbáljuk eltölteni, hogy később ebből profitálni tudjunk és jobbnál jobb versenyeredményekkel térhessünk haza külföldi megmérettetésekről is.

A tavasz közeledtével az idei év első versenye március elején került volna megrendezésre, melynek helyszínéül az olaszországi Padova városa szolgált, majd a hónap utolsó hétvégéjén Belgiumban álltunk volna rajthoz, hogy megmérettessük magunkat a BBQ-zás más szerelmeseivel is. Sajnos, a jelenlegi intézkedések ezeket a BBQ versenyeket ellehetetlenítették, ám mindezek ellenére sem keseredtünk el, hiszen az említett események későbbi időpontokban mind újra megrendezésre kerülnek és lehetőségünk lesz majd szembe szállni az igen rangos európai versenycsapatokkal is.

Tehát a helyzet most úgy hozta, hogy rengeteg időt tölthetünk el felkészüléssel és az ízprofilunk tovább finomításával. Mindemellett a versenyen használt húsokkal is tovább ismerkedhetünk és kísérletezhetünk, hogy még jobban készítsünk majd el egy St. Louis cut oldalast, vagy éppen egy Boston Butt típusú lapockát is. A verseny BBQ során komoly harcot vívunk az idővel, mivel minden kategóriát pontosan meghatározott intervallum alatt kell leadni a zsűrinek és ezt nem lehet eleget, vagy épp túlgyakorolni. A célunk, hogy napról napra jobbak legyünk, hiszen mindig van hova fejlődni!

Készítse el a versenyszintű sertés oldalast vagy épp lapockát a Suncity BBQ fűszerkeverékei és rubjai segítségével! Teljes termékkínálatunkat megtalálja weboldalunk Fűszerek menüpontjában!

video-pic-BEMUTATKOZÓ VIDEÓ video-play-button-BEMUTATKOZÓ VIDEÓ
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO