HU EN
A Suncity BBQ és a PitBox együttműködése

A Suncity BBQ és a PitBox együttműködése

A szegedi Suncity BBQ életében 2017 nyara különösen meghatározó időszak volt, ugyanis ekkor alakult meg csapatunk.

Elsődleges célunk a KCBS versenyeken való szereplés, valamint a hazai BBQ népszerűsítése volt, melynek érdekében számos versenyen mérettettük meg magunkat, ráadásul remek partnerek támogatását is sikerült elnyernünk BBQ versenyeredményeinknek köszönhetően!

Megalakulásunk évének őszén már részt is vettünk az első hazai rendezésű nemzetközi KCBS versenyen, amely az I. Tállya BBQ fesztivál volt. Már akkor tudtuk, hogy bármilyen BBQ verseny és az itthoni sütések legfontosabb kelléke a BBQ sütő, azaz a szmóker. Nagy szerencsénkre 2016 óta birtokunkban van egy kiváló példány, egy oldalsó égésterű PitBox, amelyet az elsők között gyártottak Magyarországon. A tállyai versenyen már ebben volt lehetőségünk elkészíteni a Pork és Brisket kategóriát is, nem is akárhogy! Nagy sikert aratva térhettünk haza a megmérettetésről, hiszen a marhaszegy kategóriában a 40 csapat közül az első helyen végeztünk! Mindez nagyrészben köszönhető a sütőnek is, hiszen egy stabil és jól kezelhető, valamint Low & Slow technikára kifejezetten alkalmas szmókerről beszélünk. Az itt elért versenyeredményünk óriási löketet adott ahhoz, hogy még több energiát fektessünk a hazai BBQ híressé tételéhez.

A verseny óta 2 év telt el és azóta még szorosabb együttműködés alakult ki a BBQ sütők gyártója, valamint csapatunk, a Suncity BBQ között, aminek folyományaképp 2020-ban már a BBQ PitBox által gyártott szmókerek délmagyarországi forgalmazójává váltunk! Jelenleg több bemutató sütővel rendelkezünk, valamint megfelelő tudással is ahhoz, hogy bárki számára segítséget tudjunk nyújtani a megfelelő sütő kiválasztásában, hiszen egy rosszul megválasztott eszköz nem fog örömet okozni!

Velünk lehetősége van megtanulni a BBQ-zás fortélyait, BBQ alap- és BBQ versenyképzéseink keretein belül! Kérjen segítséget tőlünk a megfelelő BBQ sütő kiválasztásához, hogy minőségi BBQ húsokat készíthessen! Ha pedig minden eszköz és a tudás is adott, akkor készítsen versenyszintű oldalast a Suncity BBQ fűszerkeverékei és rubjai segítségével! Teljes termékkínálatunkat megtalálja weboldalunk Fűszerek menüpontjában!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO