Texas Rub

Texas Rub

Egy jó bbq sütéshez sok minden kell, hús alapanyag, faszén, sütő, és nem utolsó sorban egy megfelelő fűszer, hisz a BBQ egyik lényeges meghatározó élménye az íz, aminek egyik alappillére a fűszer. Nagyon fontos hogy az összetevők megfelelő összhangban legyenek, és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek.
Több éve fejlesztünk a fűszereinken, és sikerült kialakítanunk a saját ízprofilunkat. Ezek a rub-ok az idei évben már több győzelemhez is segítetek. 
Fűszereink egyaránt használhatóak a vendéglátásban, az otthoni sütések alkalmával és természetesen a verseny bbq világában is.

Az USA déli államai közül talán Texas a legpuritánabb a BBQ terén, hisz mind fűszerben mind szószban a minimálra törekszenek, oly annyira hogy szószt nem is igen használnak.   
A só-bors rub után a SPG a legismertebb (salt, pepper, garlic), mi is évek óta használjuk óriási sikerrel, hisz bármilyen húson jól működik, az egyszerüségében rejlik az ereje.
A só, bors, 2 féle fokhagyma, barna cukor és egy csipetnyi fűszerekből álló hozzávaló adja meg a karakteres ízvilágot. Vigyázat, függőséget okoz! Marhaszegyhez, sertés és marha oldalashoz kifejezetten ajánljuk. 

Kiszerelések:

  • tasakban 1000g, 250g
  • szóródobozban: 580 g, 280 g

Fűszereink elérhetőek a BBQ Expedition oldalán.

HoReCa felhasználás vagy disztribúció esetén kérem e-mailben írjon: 

Fűszereink
Képek száma: 3 db
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO