Brisket Rub

Brisket Rub

Egy jó bbq sütéshez sok minden kell, hús alapanyag, faszén, sütő, és nem utolsó sorban egy megfelelő fűszer, hisz a BBQ egyik lényeges meghatározó élménye az íz, aminek egyik alappillére a fűszer. Nagyon fontos hogy az összetevők megfelelő összhangban legyenek, és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek.
Több éve fejlesztünk a fűszereinken, és sikerült kialakítanunk a saját ízprofilunkat. Ezek a rub-ok az idei évben már több győzelemhez is segítetek. 
Fűszereink egyaránt használhatóak a vendéglátásban, az otthoni sütések alkalmával és természetesen a verseny bbq világában is.

A marha húsok fűszerezése mindíg nagy kihívás hisz összhangba kell kerülni a fajta jellegzetes ízével, és ehhez jól kell megválasztani a fűszereket. A versenyeken sikerrel használjuk ezt a fűszert, mely kellően borsos, a chili őrleménytől, és pehelytől megfelelően pikáns, és ezt jól ellensúlyozza a két fajta barna cukor. A tengeri só megfelelő szemcsemérettel Spanyolországból érkezik. Marhaszegy és marha oldalas, de bármely sertéshús fűszerezésére kiváló megoldás.

Kiszerelések:

  • tasakban 1000g, 250g
  • szóródobozban: 580 g, 280 g

Fűszereink elérhetőek a BBQ Expedition oldalán.

HoReCa felhasználás vagy disztribúció esetén kérem e-mailben írjon: 

Fűszereink
Képek száma: 3 db
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO