HU EN

BBQ fűszerek

A Suncity BBQ fűszerek és rubok kimondottan a bbq szerelmeseinek készültek! Megalkotásuk során latba vetettük a megannyi nemzetközi tapasztalatot, BBQ verseny ízvilágot, és a bbq sütés iránti szenvedélyünket is! Így született meg ez az egyedülálló BBQ fűszer kínálat, amelynek rub-jai a húsokat, zöldségeket, de még a krumplit is egy mesterművé változtatja! Szemezgess kedvedre!

Saját fejlesztésű fűszereimmel a KCBS égisze alatt rendezett hazai és nemzetközi versenyeken 4 alkalommal is sikerült a Grand Champion díjat elnyernem.

Pork Rub Pork Rub
chicken_1 pig_4
A versenyminőségű BBQ-hoz tudni kell pár dolgot a fűszerezésről. És ez a rub tudja. Ízek, egyensúly, édesség, csipetnyi füstölt paprika, fűszerek és chili.
Brisket Rub Brisket Rub
cow_2
A szegedi fűszerpaprika, két fajta barna cukor, a chili pehely és néhány egzotikus fűszer teszi különlegessé ezt a keveréket.
Salt & Pepper Rub Salt & Pepper Rub
chicken_1 cow_2 pig_4
Fundamentális BBQ fűszer, mert a kevesebb, néha több. Ez a rub spanyol tengeri só és vietnámi bors keveréke, tökéletessége pedig az egyszerűségében rejlik.
Texas Rub Texas Rub
chicken_1 cow_2 pig_4
Só, bors és minden mi jó! Oké, igazából még fokhagyma, egy kevés fűszer, de valóban így születnek a brutális Texasi bbq finomságok!
Balu Rub Balu Rub
chicken_1 cow_2 pig_4
A fűszerek kapitánya, amely büszkén viseli Kondákor Bálint, azaz Balu nevét. A minőségi BBQ összetevői: tökéletes low&slow marhaszegy, és ez a rub.
Chicken Rub Chicken Rub
chicken_1 pig_4
Csirkének ilyen köntöse még tuti nem volt, új rubunk az édes amerikai, kicsit pikáns és enyhén fűszeres hármast képviseli, komoly umami jegyekkel. Uhh, Mamiii!

Grill fűszerek

Emeld új szintre a grillezést a Suncity BBQ grill fűszerekkel! Otthoni konyhában vagy a vendéglátásban, használj egyedi fűszersókat, készíts lehengerlő ízvilágú húsokat, zöldségeket, de akár sültkrumplit is! Michelin csillagos szakácsoknak és lelkes grillmestereknek egyaránt ajánljuk különleges grill fűszereinket!

Borsos marha Borsos marha
cow_2
Egy karakteres marha minden sütés sztárja! Készíts fenomenális steaket és további marha jó grill fogásokat ezzel a fűszerkeverékkel!
Sertés Sertés
pig_4
A tarja és az oldalas is új értelmet nyer profi grill fűszersónk segítségével. Igazi alapdarab, ha a grill melegszik, legyen kéznél!
Szárnyas Szárnyas
chicken_1
Végtelen lehetőség egy fűszerbe zárva! Combja, szárnya vagy melle, bármilyen szárnyas is legyen, ez a fűszersó a fellegekbe repít!
Mediterrán zöldség Mediterrán zöldség
vegetables_5
Pazar mediterrán ízek, nem csak a Földközi-tenger partján! Könnyed és ízletes zöldséges grill ételek készíthetők ezzel a fűszerrel!
Sültkrumpli Sültkrumpli
fries_3
Változtasd a szimpla köretet ötcsillagos fogássá! Turbózd fel a sültkrumplit ezzel a különleges grill fűszersóval és teremts valami egyedit!
Magyaros malac Magyaros malac
pig_4
Ezzel a fűszerrel szinte már hungarikummá válnak a malacos finomságok! Szegedi fűszerpaprika, egész kömény, makói fokhagyma, igazi magyaros ízvilág!
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO