Hírek

Fűszerezés mesterfokon: a rub, a BBQ aduásza Fűszerezés mesterfokon: a rub, a BBQ aduásza
A szegedi Suncity BBQ csapataként már számos európai BBQ versenyen volt alkalmunk megmérettetni magunkat, azonban fűszergyártás tekintetében kevésbé vagyunk ismertek, pedig igen komoly tapasztalattal rendelkezünk e téren is.
Boston Butt, avagy a varázslatos lapocka Boston Butt, avagy a varázslatos lapocka
A BBQ műfaj második legismertebb fogása nem más, mint a Pulled Pork, avagy a cafatos sertéshús, melyet a Suncity BBQ Szeged csapataként számos alkalommal készítettünk már el a BBQ versenyeken való részvételek alkalmával.
KCBS verseny oldalas KCBS verseny oldalas
A Suncity BBQ Szeged csapata KCBS verseny díjnyertes oldalasa
Sikereink titka - A saját fűszerek Sikereink titka - A saját fűszerek
A Suncity BBQ Szeged csapataként az európai BBQ versenyek többszörös résztvevői vagyunk. Viszont kevésbé ismert tény rólunk, hogy komoly fűszergyártói tapasztalattal is rendelkezünk. Ezek a saját ízprofilra kifejlesztett rubok már több győzelemmel záruló BBQ versenyeredményhez is hozzásegítettek minket, a szegedi Suncity BBQ csapataként.
Egy közös kaland kezdete Egy közös kaland kezdete
A Suncity BBQ Szeged életében a 2019-es év igen meghatározó időszak volt. Mindez annak köszönhető, hogy nagyon jól szerepeltünk a nemzetközi BBQ versenyeken, illetve lehetőségünk volt részt venni az amerikai BBQ világbajnokságon is! 2020-ban pedig továbbra is folytatjuk utunkat, ráadásul remek Partnerekkel karöltve!
A BBQ magyarul! A BBQ magyarul!
https://www.bbq-expedition.hu/akciok
BARBECUE-VILÁGBAJNOKSÁG 2019 BARBECUE-VILÁGBAJNOKSÁG 2019
A SunCity BBQ versenycsapata ismét a Nyárspolgár blog hasábjain!
Irány a világbajnokság! JACK DANIEL'S 2019 WORLD CHAMPIONSHIP INVITATIONAL BARBECUE Irány a világbajnokság! JACK DANIEL'S 2019 WORLD CHAMPIONSHIP INVITATIONAL BARBECUE
A SUnCity BBQ csapata október utolsó hétvégéjén rajthoz áll a BBQ világbajnokságon, melyet az Amerikai Egyesült Államokban, Tennessee Lynchburg városában kerül megrendezésre!
BBQ Expedition RUB ajánló! BBQ Expedition RUB ajánló!
A BBQ SunCity Szeged csapata az európai verseny-BBQ egyik élgárdája, sokszoros Grand Champion alakulat. Első fűszersorozatuk lakossági és vendéglátós sütésekhez egyaránt ajánlott!
Suncity BBQ a Nyárspolgár hasábjain is! Suncity BBQ a Nyárspolgár hasábjain is!
A tavalyi évben a hazai verseny-BBQ szféra komoly fejlődésen ment keresztül.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO