HU EN
Visszatekintés… Tony Stone BBQ verseny 2019

Visszatekintés… Tony Stone BBQ verseny 2019

Hosszú ideje már, hogy nem volt lehetőségünk BBQ versenyen részt venni, ezért most visszaidézzük az egyik legemlékezetesebb megmérettetésünket. Fogadjátok szeretettel a Tony Stone BBQ versenyre való nosztalgikus visszaemlékezésünket!

A 2019-es évben a Suncity BBQ Szeged zászlaja alatt volt szerencsék kiutazni Hollandiába, a legendás Tony Stone BBQ versenyre, amelyre még a mai napig mosollyal az arcunkon gondolunk vissza. De hogy mi is az oka? Ez volt az első olyan versenyünk, ahová egy teherautó segítségével juttattuk ki a verseny felszerelésünket, mi pedig repülővel utaztunk ki az országba. Hollandiába érkezve egy autót béreltünk, plusz egy futót, amire feltudtuk pakolni minden felszerelésünket és csomagunkat. Majd jött az első próbatétel: az út során a futó lerobbant és teljesen tönkrement, így ott kellett hagynunk az út szélén! Végül kénytelenek voltunk egy új futót bérelni, szerencsére azzal már biztonságban meg is érkeztünk a BBQ verseny helyszínére.

Talán kevesen tudják, hogy a Tony Stone BBQ verseny 2019-ben utólag a Storm edition nevet kapta. Általában nagyon kellemes időjárás volt az elmúlt években, de akkor a felkészülésünket közel 100km/órás szél kísérte, ráadásul órákon keresztül és az eső is szinte végig esett. A Suncity BBQ csapata azonban vette az akadályokat, a hollandiai versenyen részt vevő 55 csapatból, amely Európa teljes élmezőnyét magába foglalta, a csirke kategóriát sikeresen meg is nyertük, ami óriási öröm volt számunkra! Valamint külön köszönetet szeretnénk mondani Bogdán Robinak, Gizinek és Závodszky Attilának a sok segítségért. Most már tudjuk, hogy a gin és a soplica minden helyzetből kisegít!

Jószívvel gondolunk vissza a 2019-es évünkre, amely szerencsére igen mozgalmas és versenyekben gazdag volt, míg a tavalyi évben sajnos csak egy BBQ versenyen tudtunk részt venni, melynek helyszíne Bécs volt.

Azonban a járványhelyzet ellenére is, mi reményekkel és célokkal teli indultunk neki a 2021-es évadnak, hogy végre újra megmérettethessük magunkat a színvonalas BBQ versenyeken, a jobbnál jobb csapatokkal szemben! Így hát továbbra is izgatottan várjuk, hogy mit hoz ez az év, addig is, ha kedvet kapnátok a BBQ sütésre és kísérletezésre, ajánljuk BBQ fűszereinket! Teljes termékkínálatunkat megtaláljátok weboldalunk Fűszerek menüpontjában!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO