HU EN
Őszi megmérettetések Amerikában

Őszi megmérettetések Amerikában

Útra keltünk és meg sem álltunk az Egyesült Államokig, ahol egészen október közepéig kemény munkával és szigorúan ütemezett gasztrotúrával töltjük az időnket.

Első állomásunk az American Royal World Series of Barbecue®, ahova a világ minden tájáról, meghívásos alapon érkeznek versenyzők, ez a világon a legnagyobb BBQ verseny. A világ minden tájáról, meghívásos alapon érkeznek versenyzők, ez a világ a legnagyobb BBQ versenye. A Kansas Cityben megrendezett világversenyre még soha nem jutott ki magyar csapat, így hatalmas megtiszteltetés számunkra a részvétel lehetősége. Az esemény első napja meghívásos, a korábban elért eredmények alapján, ahol 160 csapat gyújtja be a sütőket. A második versenynap nyílt, minden évben óriás az érdeklődés, idén kb. 650 csapat teszi tiszteletét és méretteti meg magát a nemzeteket bejáró BBQ-party-n, itt már a BBQ közösség építése és a networking is fontos szerepet kap.

Kansas City legnagyobb bulija élő zenével, hideg italokkal, ínycsiklandozó grill- és bbq-ételekkel és vásárral várja az érdeklődőket, családokat.

Az esemény szeptember 30-án pénteken kezdődik, melynek részleteit az alábbi Facebook oldalon is követhetitek, de mi is szállítjuk majd a híreket az amerikai álomból!

https://www.facebook.com/kamadobonohun

 

A következő verseny előtt nyakunkba vesszük Amerikát és ikonikus BBQ helyeket látogatunk majd meg New Orleans-tól Atlantáig, de főleg Texasban időzünk majd sokat.

 

Atlantából egyenesen a következő világversenyre megyünk majd a The Jack Daniel"s Invitation BBQ Contest-re, október 13 és 14. között.

Az eseményt a BBQ-versenyek Super Bowl-jaként tartják számon. mely évente, minden októberben kerül megrendezésre, és a világ legkiválóbb BBQ szakácsai vesznek részt rajta.

A „The Jack”-ként emlegetett versenyen való automatikus részvételre a csapatoknak meg kell nyerniük egy állami bajnokságot, legalább 25 csapattal vagy egy 50 csapatból álló versenyt, vagy meg kell nyerniük az egyik premier barbecue versenyt.

Kövess minket Facebook-on, ha szeretnél értesülni róla, hogyan telik az elkövetkezendő 3 hetünk!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO