HU EN
Nem csak a BBQ - avagy pizzára fel!

Nem csak a BBQ - avagy pizzára fel!

A versenyzés, a rubokkal való kísérletezés, illetve a húsok egyre professzionálisabb elkészítésének gyakorlása mellett karmesterünk, Iván, más vizekre is evezett az évek során, ebbe nyerhetnek most egy kis bepillantást!

A Suncity BBQ Szeged csapataként a BBQ versenyek sokszoros részvevői vagyunk. Mindemellett fűszergyártói szakértelemmel is rendelkezünk, ezt igazolják is a saját ízprofilra kifejlesztett rub-jaink. 

Több éve gyakorlom már a pizzakészítést és amilyen egyszerűnek tűnt az elején, sajnos épp annyira bonyolult is. Végül is mondhatnám, hogy hasonlóan nehéz, és sok gyakorlást igénylő feladat a tökéletes pizzatészta megalkotása, mint a BBQ húsok versenyszintű elkészítése. A tavalyi évben áttértem a kovászos pizza készítésre, és ezt próbálom a mai napig is elsőrangúvá fejleszteni. Ugyanakkor rá kellett ébrednem, hogy egy jó pizza nem csak a megfelelő tészta kifejlesztésén múlik, hanem egy arra alkalmas sütőalkalmatosságra is szükség van, ami nem más, mint a pizzakemence. Erre igenis igényt kell tartani, ha autentikus olasz pizzát szeretnék készíteni.” – állítja Iván.

Egyik fő támogatónk, a BBQ Expedition segítségével azonban sikerült beszereznie egy Alfa Forni fatüzeléses pizza kemencét, mellyel már messzemenően jobb és finomabb pizzát tud készíteni! Ennek a kemencének köszönhetően végre megsütötte a kovászos pizzatésztából készült fűszeres grissiniket is, amihez természetesen a SunCity BBQ fűszereit használta!

Mondanom sem kell, hogy igen sok kísérletezés és tapasztalatszerzés áll még előttem, hogy valóban olyan pizzát tudjak készíteni, amely mind ízvilágában, mind pedig tésztájának tulajdonságaiban megidézi majd az eredeti olasz pizzáét.

Ha Ön is szeretné megismerni a BBQ ízvilágát, akkor mindezt megteheti a Suncity BBQ fűszerkeverékei és rubjai segítségével! Teljes termékkínálatunkat megtalálja weboldalunk Fűszerek menüpontjában! Valamint látogasson el a BBQ sütőket forgalmazó BBQ Expedition weboldalára is!

video-pic-BEMUTATKOZÓ VIDEÓ video-play-button-BEMUTATKOZÓ VIDEÓ
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO