HU EN
Fűszereink az American Royal 2021 versenyén

Fűszereink az American Royal 2021 versenyén

Az American Royal a BBQ Világbajnokság mellett az egyik legnagyobb presztízsű BBQ-verseny. Erre az eseményre kizárólag folyamatosan magas színvonalon teljesítő csapatok kapnak meghívást, hogy megmérettessék magukat egymásközt. Nagy megtiszteltetés és egyben jóleső, hogy a munkánk visszajelzéseként ide is meghívást kaptunk.

Szósz és BBQ fűszer bajnokságot is rendeznek minden évben, melyen idén először indultunk el. Egyébként hagyományosan a világ legjobbnak titulált fűszergyártói és a fűszereket gyártó versenycsapatok itt elindulnak.

Kategóriáik között a mild és hot szerepel és természetesen mindkettőbe beneveztünk. A PORK és a BALU a mild, a BRISKET pedig a hot kategóriában indult.

Utóbb emlegetett BRISKET-ünkkel még kissé fel is tüzeltük a kedélyeket, ugyanis kizárólag erre a versenyre csípőssé alakítottuk.

További érdekesség a versennyel kapcsolatban, hogy a bírálásnál a rub-okat önmagában és BBQ húson is megkóstolják. Tehát az összes rubot, külön sertéshúson BBQ technikával megsütik, amit a teljesen vak kóstolás követ. Ez azt jelenti, hogy egyik bíró sem tudja kinek a fűszerét kóstolja.

És hogy sikerült?

A PORK Rub a 81. helyen végzett 223 fűszerből. Számos nagy gyártó neve mellett látva a Suncity BBQ-t, nagy az öröm és büszkék vagyunk! Az egyébként is hatalmas lelkesedésünknek olyan boost-ot adott az eredmény, hogy máris készülünk a következő évi versenyre egy nagyon különleges rub-bal.

Külön köszönetet szeretnénk mondani barátainknak, a Smoking Guns BBQ-nak, akik segítettek benne, hogy rub-jaink kikerüljenek a versenyre.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO