HU EN

Salt & Pepper Rub

Fundamentális BBQ fűszer, mert a kevesebb, néha több. Ez a rub spanyol tengeri só és vietnámi bors keveréke, tökéletessége pedig az egyszerűségében rejlik.

Az ikonikus Salt&Pepper duót valószínűleg nem nagyon kell bemutatni, hiszen mindennek az alapja, a fűszerezés alfája és omegája.  Sok esetben nincs is szükség másra, hiszen a só és a bors remekül kiemeli a húsok karakterét, nincs semmi más,, ami elnyomná a valódi ízeket. Ez az ősi erő és hagyománytisztelet hívta életre a Salt&Pepper bbq rubot is, ami a két alapfűszer legkiválóbb képviselőit, a spanyol tengeri sót és a vietnámi borsot foglalja magában. 

Csirkének még nem volt ilyen intenzív íze sose, mint ezzel a fűszerkeverékkel! Próbáld ki, aztán raktározz be egy nagyobb mennyiséget a Salt&Pepper rub-ból, mert bizony rá fogsz kapni!

A SALT&PEPPER RUB azon saját fejlesztésű BBQ fűszerkeverékem egyike, amellyel a világ legnagyobb BBQ szervezetének (KCBS) égisze alatt rendezett, hazai és nemzetközi versenyeken 4 alkalommal is sikerült Grand Champion Díjat elnyernem. 

Igen, egyszerű fűszerekkel is lehet tökéletes végeredményt elérni! Teszteld a következő bbq-zás alkalmával!

Kiszerelések:

  • szóródobozban: 280g és 580g
  • aromatartó, visszazárható tasakban: 1000g

Hol kaphatóak termékeink?

HoReCa felhasználás vagy disztribúció esetén kérem e-mailben írjon: info@suncitybbq.hu

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36 30 456 8501

Fűszereink
Képek száma: 5 db
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO